Блог компанії Кумкая-Україна

Розподіл асортименту пекарні за категоріями

  Це дає повну картину системи споживання продукції покупцями пекарні. Аналізуючи питому вагу кожної категорії, ми розуміємо, які товари користуються попитом. І, відповідно, розробляючи новинки, зможемо представити позицію, яка буде користуватися максимальним попитом. У пекарні представлено кілька категорій продукції. Якірний продукт - хліб. Й...
Продовжити читання
0
  0 переглядів

Збільшення продажів пекарні: апселлінг і кросселінг.

Продажі можна збільшити за рахунок збільшення потоку покупців і збільшення середнього чека. Збільшення числа покупців досягається за рахунок проведення маркетингових активностей, що вимагає додаткових інвестицій, причому, якщо маркетинг не спрацює, ми втратимо в операційного прибутку. Кросселлінг - це продаж додаткових товарів, що призводить до збі...
Продовжити читання
0
  4 переглядів

Вибір франшизи пекарні

Щоб зрозуміти, чи серйозна компанія-продавець франшизи, і вирішити, чи варто розвивати співпрацю з нею, під час переговорів рекомендуємо прояснити для себе п'ять питань. 1) Скільки власних точок у майбутнього партнера? Від цього залежить, яку підтримку ви отримаєте на старт спільного бізнесу. На ринку франчайзингу присутні як гравці, які не мають ж...
Продовжити читання
0
  4 переглядів

Вибір технолога - запорука успіх пекарні.

Технолог громадського харчування - це фахівець з розробки, виробництва, реалізації та контролю якості кулінарної та кондитерської продукції, обслуговування споживачів і надання послуг в якості технолога в підприємствах громадського харчування. Якщо говорити про невелику пекарню, то потрібен не просто технолог, який може сам все добре зробити ручкам...
Продовжити читання
0
  12 переглядів

Що таке трафік і як зрозуміти чи достатній він?

Існує безліч випадків, коли трафік на годину перевалює за позначку в 1500 людей, а виручка пекарні не росте. Як зрозуміти, що не так? Трафік ділиться на три основні групи в залежності від конверсії. Самі низько ефективні види трафіку. Пересадочний трафік. Це швидкий трафік, який навіть на відео виглядає, як при прискореної перемотування. Його мінус...
Продовжити читання
0
  11 переглядів

Як домогтися максимального ефекту від вхідної групи пекарні?

Існує підтверджена досвідом статистика, що фасад дає вам 50% трафіку в пекарню. Це означає, що якщо зовнішній вигляд вашого закладу не відображає сервіс, який ви пропонуєте, і рівень продукції, то можна бути впевненим, що до вас зайде тільки половина із запланованих вами гостей. Про те як уникнути цього сумного факту мова піде далі. Фасад. Це перше...
Продовжити читання
0
  20 переглядів

З чого почати аналіз ринку пекарень в вашому місті?

Все залежить від цілей, які ви перед собою ставите. Можна провести побіжний аналіз, а можна більш глибокий. Про останній ми поговоримо нижче. 1. Як розрахувати ємність ринку? Для цього ви відкриває доступний пошуковик і знаходите всі пекарні в місті. Дізнаєтеся скільки проживає в місті людина. І ви розумієте на скільки чоловік припадає одна пекарня...
Продовжити читання
0
  185 переглядів

На що звертати увагу при виборі приміщення для пекарні.

Це дуже важливе питання, яке вимагає розбору на пункти, тому не будемо втрачати час і перейдемо відразу до справи. Електрика Перш за все - комунікації. Найбільш підходяща потужність для пекарні, щоб не доводилося вимикати холодильник коли включаєш піч, 30-35 кВт. З'ясувати цей момент можна безпосередньо у власника приміщення, запросивши технічний п...
Продовжити читання
0
  21 переглядів

Бізнес-план міні-пекарні для випічки хліба без розрахунків

Незрозуміло у що перетворитися наше життя, якщо з неї раптово прибрати хліб. В наслідок цього він є в меню буквально кожної людини. Цей продукт часом є основою для прийому їжі в багатьох сім'ях. Історія знала багато самих різних потрясінь, однак попит на хліб ніколи не падав. Що робить ідею виробництва хліба в міні-пекарнях вельми привабливою? Як м...
Продовжити читання
0
  20 переглядів

Ротаційні печі - на що варто звернути увагу перед покупкою.

Подові, тунельні, ротаційні або лароконвекціоннние печі виконують, по суті, одну й ту ж задачу - пекти кондитерські та хлібобулочні вироби. Але треба розуміти, що вони різняться конструкцією, ціною та іншими характеристиками. У нашій статті мова піде про ротаційні печі. Сподіваємося, що даний матеріал допоможе вам вибрати ідеальний варіант обладнан...
Продовжити читання
0
  23 переглядів

Обладнання для випікання хліба

  Обладнання для випічки хліба – це основа успішного хлібопекарського бізнесу. З його допомогою ви не тільки отримаєте найякіснішу продукцію, але й збільшите масштаби її виробництва і заощадите час. Ротаційні печі Ці печі мають великий попит у хлібопекарень, адже вони здатні за один раз випікати 672 одиниць хліба і мають 16 штук піддонів. Завд...
Продовжити читання
1
  2826 переглядів

Промислові міксери

  Промислові міксери - це професійне обладнання, яке ефективно збиває та замішує. На відміну від ручних і звичайних стаціонарних моделей, цей справляється з будь-яким, в тому числі і «важким» тістом, причому робить це ефективно. З їх появою на ринку, вони дуже швидко зайняли лідируючі позиції в рейтингу серед устаткування для виробництва конди...
Продовжити читання
0
  1165 переглядів

Багатоярусна піч

  Що таке піч? Для чого вона може бути використана? Це обладнання, яке має систему нагріву і може приготувати будь-яку страву. Цей пристрій може бути багатоярусним або ж одноярусним. Зазвичай, багатоярусними печами користуються на великих виробництвах, в таких як: хлібозаводи, хлібопекарні, ресторани і т.д. Іноді багатоярусні печі можуть бути ...
Продовжити читання
0
  1235 переглядів

Ціни на тістоділильну машину

  На виробництвах, де виконують продаж хлібобулочних виробів, тістоділильні машини стали великою потребою. Цей пристрій здатний регулювати вагу тіста, округлює тісто і в такій формі нарізає. Залежно від масштабів виробництва, існують різні моделі тістоділильних машин. Останнім часом випічку стали випікати не тільки в пекарнях, а й в ресторанах...
Продовжити читання
0
  1042 переглядів

Тістомісильна машина

  Т істомісильна машина Тістоміс виконує складну і кропітку роботу, яка в минулому була покладена на плечі працівників. Тістоміс - це обладнання для пекарень і кондитерських, яке істотно спрощує і прискорює процес замішування тіста. На відміну від ручного замішування, автоматизована машина дозволяє в короткі терміни отримати десятки і навіть с...
Продовжити читання
0
  1261 переглядів

Тістоокруглювальна машина

  Тістоокруглювальна машина (тістоокруглювач) - використовується для округлення тістових заготовок. Вона є одним з важливих елементів серед хлібопекарського обладнання. За допомогою цієї машини, з легкістю можна надати тісту потрібної форми. Тісто з тістоділителя потрапляє в конус - приймач тістоокруглювача, далі, за допомогою округляючого бар...
Продовжити читання
0
  1370 переглядів

Ціни на багатоярусну піч

  Ціни на багатоярусну піч У виробництві з виготовлення борошняних виробів, обладнання завжди повинно бути просте в використанні, практичне і надійне. Якість матеріалу має велике значення, так як воно служить гарантом отримання кращої продукції. Від просіювання борошна до нарізки тіста - всі етапи у виробництві борошняних виробів повинні бути ...
Продовжити читання
0
  971 переглядів

Продаж і купівля міксерів в Україні

  Продаж і купівля міксерів в Україні Заміс тіста є одним з найбільш важливих процесів у приготуванні борошняних виробів. На хлібобулочних виробництвах персонал зазвичай використовує хлібопекарське обладнання. Устаткування, придбане для використання в промисловій сфері, завжди має набагато більше функцій і можливостей. Серед найбільш затребува...
Продовжити читання
0
  886 переглядів

Ціни на міні-печі для хлібопекарень

  Ціни на міні-печі для хлібопекарень Існують різні види міні печей. Всі вони надають професійні послуги і здатні працювати довгі роки. Ці печі дуже практичні і прості у використанні. Всі моделі цих виробляються із професійних і якісних матеріалів. Купуючи міні–піч, варто враховувати її характеристики, оскільки кожна з моделей мають різні влас...
Продовжити читання
0
  909 переглядів

Обладнання для міні пекарень

  Обладнання для міні пекарень Обладнання для пекарень і їх технічні характеристики Хлібопекарське обладнання стало великим помічником пекарів і невід'ємною частиною пекарень. Це обладнання легко забезпечує виробництво хлібобулочних виробів. За бажанням, можна придбати обладнання у повній комплектації (набором). Крім того, все обладнання покри...
Продовжити читання
0
  1356 переглядів
PDF-Каталог