Блог компанії Кумкая-Україна

Багатоярусна піч

 Що таке піч? Для чого вона може бути використана?

Це обладнання, яке має систему нагріву і може приготувати будь-яку страву. Цей пристрій може бути багатоярусним або ж одноярусним.

Зазвичай, багатоярусними печами користуються на великих виробництвах, в таких як: хлібозаводи, хлібопекарні, ресторани і т.д. Іноді багатоярусні печі можуть бути призначені для приготування певного виду їжі.

Такі печі мають великий попит серед хлібопекарень. Тепло в них поширюється рівномірно,вони побудовані на кам'яних термостійких підошвах. Борошняні вироби, особливо хліб приготований в таких печах, виходять ще смачніші. Кожен ярус має свій парогенератор. Ще на кожному ярусі можливо приготування різних страв одночасно, що значно економить час.

Серед найбільш відомих видів цих печей, є:

Багатоярусні печі для приготування піци

Такі печі бувають одноярусними або ж мають більш ніж 1 ярус. Особливостями цієї моделі є те, що на одному з її ярусів можливо приготувати чотири піци одночасно. У той же час, ці печі забезпечують хорошу теплову ізоляцію і економію енергії. Температура печі може досягати до 400 градусів.

Енергозберігаючі багатоярусні кам'яні печі

Принцип цих печей - економія енергії. Крім цього, ці печі найкраще випікають хліб та інші борошняні вироби, вони виходять дуже смачними, апетитними і ароматними. Багатоярусні печі оснащені спеціальною ізоляцією, щоб уникнути витоку тепла назовні.

Ротаційні багатоярусні печі

Основний принцип роботи ротаційної печі- рівномірна випічка хлібобулочних виробів потоками гарячого повітря і постійне обертання багатоярусного візка з подами всередині пекарної камери.

Трубчасті багатоярусні печі на основі каменю

Ці печі розроблені з системою трубоукладача, працюють практично від будь-якого виду палива. За допомогою труби, тепло поширюється в усі ділянки печі. За рахунок кам'яних піддонів випічка виходить дуже смачною.

8�h�W
0
PDF-Каталог