Для отримання більш детальної інформації звертайтесь до наших фахівців
Яжук Сергiй
iнженер
+38 (067) 383 85 20
servis at kumkaya dot ua
Мамедов Каміл
iнженер
+38 (067) 966 90 75
servis at kumkaya dot ua
Озтурк Сулейман
iнженер
+90 (212) 855 5 448
servis at kumkaya dot ua
Ключові вимоги:
Необхідно щоб підлога була ідеально рівна і з достатнім запасом міцності, що дозволить їй витримати вагу встановлюванного обладнання.
Під подові та ротаційні печі необхідно укласти підлогове покриття з термостійких, не горючих матеріалів.
Можливість виведення каналізації під дренаж в підлозі. Місце виводу вказується індивідуально для кожної моделі у технічному описі.
Електроживлення до стаціонарного обладнання підводиться зверху до пульта управління.
Підведення води до стаціонарного обладнання здійснюється зверху до стрижня клапана в точності дотримуючись місця, зазначеного в технічній документації. Вода повинна проходити попередню підготовку за допомогою використання системи пом'якшення.
При встановленні печей необхідно передбачити місце для виходу паровідвідної труби на вулицю/на покрівлю.
Необхідно передбачити наявність місця для стоку конденсату з паровідвіднії труби в каналізацію.
Чи знаєте ви, що...

Обов'язковою умовою монтажу хлібопекарського обладнання є попередня підготовка приміщення і комунікацій.

* Гарантійні зобов'язання на виконані роботи діють терміном 1 рік за умови проведення щомісячного ТО.

Аналіз і консультація

Наші сервісні інженери проведуть оцінку приміщення і складуть перелік необхідних підготовчих робіт. При замовленні прорахунку пекарні вимоги до приміщення будуть оформлені на етапі підбору обладнання та оформленні креслень його розміщення.

Терміни і вартість монтажу вказуються без урахування підготовчих робіт і додаткових матеріалів і запчастин.

Сервісна служба працює цілодобово без вихідних. При потребі, звернувшись в нашу компанію, ви можете замовити разові роботи по обслуговуванню обладнання.