Блог компанії Кумкая-Україна

Обладнання для випікання хліба

 Обладнання для випічки хліба – це основа успішного хлібопекарського бізнесу. З його допомогою ви не тільки отримаєте найякіснішу продукцію, але й збільшите масштаби її виробництва і заощадите час.

Ротаційні печі

Ці печі мають великий попит у хлібопекарень, адже вони здатні за один раз випікати 672 одиниць хліба і мають 16 штук піддонів. Завдяки своїй системі турбо нагрівання, економить 30% від поточних витрат та забезпечує рівномірне приготування їжі.

Багатоярусні печі

У цих печей температура при нагріванні досягає від 230 до 250 градусів. Випічка готується протягом 18, 20 хвилин. За один раз здатний випікати 240, 260 одиниць хліба вагою 350 гр. Ці печі можуть бути виготовлені з каменю та здатні заощадити вам до 20% палива.

Міксери

Міксери стали одними з важливих обладнань в пекарнях. Для хлібопекарень вони розроблені з поліпшеннями, які передбачають менше використання дріжджів, вкрай прості у використанні і забезпечують економію енергії та часу. Завдяки міксерам, консистенція тіста виходить однорідною. Це обладнання використовується для приготування різних сортів тіста: бісквітного, дріжджового, крутого і т.д. Найважливіша характеристика міксеру – це швидкість обертання місильного органу, який може мати кілька фіксованих програм. Чим ширший діапазон швидкостей, тим більше різних продуктів можна приготувати за його допомогою.

Обладнання для роботи з тістом

До такого обладнання відноситься: тістозакатувальна машина, тістоділитель, камери попередньої витримки. Така техніка зайняла найважливіші позиції в процесі роботи з тістом. 

1
PDF-Каталог