У квітні місяці поточного року, компанія «Кумкая» взяла участь у найбільшій виставці хлібопекарського і кондитерського обладнання в Стамбулі під назвою «IBATECH 2016». Стенд «Кумкая» займав площу понад 2000 м2 - на ньому був представлений весь спектр обладнання, який потрібен пекарні. І також, обладнання в новому дизайні. Гордістю якого є - ротаційні печі і тістодільники. Але новий дизайн це не єдина перевага обладнання, разом із зовнішніми якостями покращилися і їх технічні характеристики. Новий дизайн - нові можливості!

Нові моделі печей забезпечують близько 40% економії, завдяки тому, що топка тепер розміщена у верхній частині печі. Відповідно і зменшилися габарити установки, а це в свою чергу дає можливість використовувати їх на невеликих міні-пекарнях. Канали для подачі повітря в печах можливо регулювати. Модернізована також парозволожуюча система. Будь-який вид випічки можливо програмувати за допомогою монолітної сенсорної системи. Відбулися також зміни в механізмі, який забезпечує обертання візка всередині печі; він тепер розміщується у нижній частині печі. Завдяки цьому значно зменшується знос обладнання.

Унікальність нової моделі тісторозділювача DMF 1000 полягає в здатності виготовляти заготовки з тіста вагою від 50 до 1050 гр. з мінімальною похибкою не більше 2 гр. Панель програмного забезпечення повністю комп'ютеризована.

Компанія «Кумкая» не стоїть на місці - ми розвиваємося і вдосконалюємося наше обладнання для Вашої зручності та економії коштів! Наша сила - у Вашій довірі!

PDF-Каталог