Блог компанії Кумкая-Україна

Устаткування для просіювання борошна

 Устаткування для просіювання борошна

Призначена для механізації процесу відділення борошна від сторонніх предметів, а також для розпушування і аерації борошна. Здійснюється насичення борошна киснем, що веде до підвищення якості тіста. Виготовлений з нержавіючої сталі, цей пристрій видаляє сторонні матеріали і речовини з борошна, підвищуючи смакові і зовнішні якості майбутньої випічки. Зайві елементи, що потрапили в борошно, в процесі просіювання збираються в прикріплений до борошнопросіювача мішок.

Це обладнання користується попитом в пекарнях та кондитерських. Під час просіювання борошно проходить через сито машини. Тільки після просіювання, борошно потрапляє в тістомісильну машину. Ця машина дуже важлива для виробництва безпечної та здорової продукції.

Очищення борошна від сторонніх речовин призводить його в придатний стан для подальшого використання. Устаткування працює в тихому режимі. Очищення машини дуже зручне і колеса, що знаходяться в нижній частині машини, робить її дуже зручним в процесі переміщення. Борошнопросіювальна машина в більшості використовується в харчових виробництвах і в виробництвах з виготовлення борошняних виробів. Різні види борошнопросіювачів призначені для задоволення різних харчових виробництв.

Всі вилучені сторонні речовини і волога збирається в мішку, який прикріплений до борошнопросіювача. Ці елементи відділяються від борошна завдяки ситу, що знаходиться в машині. Таке обладнання є простим в використанні. Існують три види борошнопросіювальних машин, але найкращими з них є пересувні (оснащені колесами). Вони дуже прості і зручні в переміщенні. Інші моделі не є портативними, вони настінної установки і не можуть переміщатися протягом тривалого часу.

Очищення машини, є досить простим і необхідним з точки зору гігієни. Пристрій повинен проходити періодично техобслуговування. Борошнопросіювач - це обладнання, яке повинно знаходитися в кожній хлібопекарні і на харчовому виробництві.

0
PDF-Каталог