Блог компанії Кумкая-Україна

Ціни на борошнопросіювачі

 Ціни на борошнопросіювачі

Ціни на борошнопросіювачі та їх технічні характеристики

Це одне з важливих обладнань в пекарнях, яке впливає на якість майбутньої продукції. Ці машини можуть бути придбані в компаніях, які займаються продажем хлібопекарського обладнання. Така машина надзвичайно потрібна, адже вона очищує борошно і насичує киснем.

Секція резервуара досить широка і 2 мішки борошна легко можуть пройти фільтрацію за раз. Слід знати, що розмір резервуару може бути зменшений або збільшений. В зв'язку з цією особливістю і ціна може бути різною. Доставка продукції виконується компанією, де ви купуєте обладнання. Машина доставляється покупцеві в закритій коробці. Також обладнання покрита 2-х річною гарантією. На гарантійний період надається техобслуговування.

У нижній частині обладнання знаходяться колеса, завдяки яким машина може бути легко переміщена в будь-яке потрібне вам місце. Ці машини практичні у використанні, що є великою перевагою для пекарів. Разом з гарантійним талоном, ви отримуєте інструкцію із застосування машини. Перед використанням машини, обов'язково ознайомтеся з інструкцією. Робота обладнання заснована на електронній системі.

У машині є дуже якісні фільтри для очищення борошна. В процесі просіювання, зайві елементи збираються в прикріплений до борошнопросіювач мішок. Цей мішок потрібно вичищати час від часу. Очищення машини також досить просте. Крім того, машина виготовлена ​​з нержавіючої сталі і стійка до вологи. Для безперебійного використання обладнання, необхідно дотримуватися деяких правил.

Операційна система обладнання та ціни на неї

В першу чергу машина повинна бути поміщена в потрібне місце і це легко зробити завдяки наявності коліс у обладнання. Потім вона повинна бути підключена до розетки живлення, після чого буде готова до використання. В резервуар можна засипати потрібну кількість борошна і щоб воно не висипалося назовні, існує спеціальний захист. Потім просіяне борошно виходить з іншого резервуару. Машина працює в надзвичайно тихому режимі. Крім того, споживає мало електроенергії. Ціни на борошнопросіювачі варіюються в залежності від розміру і у відповідності із специфікаціями.

0
PDF-Каталог