Блог компанії Кумкая-Україна

Тістомісильна машина для твердих сортів тіста

 Тістомісильна машина для твердих сортів тіста

Отримати потрібну консистенцію тіста допомагає тістомісильна машина. Приготування різного типу тіста може бути дуже простим за допомогою такого обладнання.

Тістомісильна машина для твердих типів тіста не має якихось особливостей і функцій, просто цей тістомісильник включає в себе високу швидкість обертання і велику потужність двигуна. При покупці тістомісильної машини для такого типу тіста, на ці моменти потрібно звертати особливу увагу.

Продуктивність обладнання має бути високою і воно повинно мати різні функції. Щоб уникнути проблем з роботою такої машини, на виробництві обов'язково повинен бути присутнім фахівець під час її використання.

Як визначити, що обладнання має високу продуктивність?

• Устаткування повинне мати високу потужність двигуна, гаки для замішування повинні бути товстими і жорсткими. Такі деталі означають, що цей змішувач підходить для роботи з твердим тістом.

• У виробництві з виготовлення борошняних виробів все обладнання повинне бути з нержавіючої сталі. Це запорука здорової випічки та довготривалої роботи обладнання, так як воно знаходиться в контакті з водою.

• Об'єм чаші обладнання повинен обиратися по масштабу виробництва і обладнання повинне бути легке в установці.

Скільки тіста за один раз може замішувати обладнання?

Професійні тістомісильна машина для твердого тіста і напівпромислові моделі можуть замістити від 30 до 150 кг тіста за один раз.

Але існують професійні промислові машини, які здатні замістити 600 кг тіста. Для такого обладнання має велике значення місце встановлення.

Зазвичай, робота тістомісильної машини починається після того, як мука пройде процес просіювання в спеціальному обладнанні.

Тістомісильники, що працюють на найнижчій потужності, змішують тісто до потрібної консистенції лише за одну годину. 

0
PDF-Каталог