Блог компанії Кумкая-Україна

Придбання ротаційної печі

 Придбання ротаційної печі

Існують різноманітні види та моделі ротаційних печей на ринку. Нові технології у виробництві ротаційних печей вже отримали великий попит. Ви можете з легкістю придбати потрібну модель цієї печі, з різними функціями у фірмах, які займаються продажем хлібопекарського обладнання.

Види ротаційних печей

Перш ніж визначитися з моделлю печі, слід врахувати вимоги вашого виробництва. Після того як ви отримаєте повну інформацію про функції і особливості печі, ви можете купувати потрібну вам модель.

Ротаційні печі з візками

У процесі випічки візок обертається навколо своєї осі, і хлібобулочні вироби обдуваються гарячим повітрям з усіх боків. Ротаційний спосіб випічки забезпечує рівномірне випікання без підгорілих і не пропечених ділянок.

Ротаційні печі на кам'яній основі

Має особливість нагріву до 400 градусів, також має трубчасту теплову систему і високу систему безпеки. Товщина кам'яної основи печі як 3 скла.

Електрична ротаційна піч серії 40

Така піч забезпечує більш високу якість і однорідне приготування продукції і споживає при цьому мало енергії. Це дає можливість економити під час приготування їжі. Завдяки виробництву великої кількості пару, забезпечує тим самим вологу, необхідне для кожного піддону в печі.

��~;
0
PDF-Каталог