Блог компанії Кумкая-Україна

Обладнання для випічки

 Обладнання для випічки

Для приготування різних видів хліба та інших борошняних виробів використовуються професійні печі. Зазвичай, таке обладнання має великі габарити. Існують різні види хлібопекарського устаткування. Всі моделі мають різні характеристики, функції, особливості. Моделі печей: багатоярусні печі, тунельні печі, ротаційні печі, конвекційні печі, електричні багатоярусні печі, печі для приготування піци.

Види обладнань для випічки

Масляні печі: система нагрівання за допомогою масла. З такою системою нагріву є багатоярусні кам'яні печі і ротаційні печі.

Багатоярусні печі: існують 3 різні моделі печей на основі циклометричного принципу нагріву і нагрівання за допомогою труб. Також є альтернативні особливості потужності. До цих моделей відносяться: багатоярусні кам'яні печі, багатоярусні печі з нагріванням за допомогою труб і багатоярусні печі на основі масляного нагріву.

Тунельні печі: тунельні печі працюють за допомогою циклометричного нагріву і за допомогою трубчастого нагріву. До цих моделей відносяться: одноярусні, триярусні промислові печі.

Ротаційні печі: в основі принципу роботи ротаційних печей лежить обертання продукту на спеціальному візку всередині робочої камери і обробка виробів потоком гарячого повітря. Працюють за допомогою газу, дизеля і електрики. Ці печі з жароміцної сталі і мають тривалий термін служби.

Конвекційні печі: є 3 різні моделі, які здатні працювати за допомогою газу і електричної системою нагріву. Є міні 5 Т (тонна) електрична конвекційна піч, 10 Т міні електрична конвекційна піч і 6 T міні конвекційна піч. Принцип роботи конвекційної печі досить простий: всередині у неї розташований нагрівальний електричний елемент, який задає повітрю потрібну температуру, а вмонтований вентилятор забезпечує його циркуляцію навколо страви, яке там готується.

Електричні багатоярусні печі: через електричну систему роботи і модульну конструкцію, ці моделі печей здатні збільшувати свою потужність

Печі для приготування піци: ці багатоярусні печі можуть працювати на кам'яній основі і від електрики.

Особливості обладнань для випічки

Багатоярусні кам'яні печі: бувають 4-х або 5-ти ярусними. Особливості роботи - наявність нагрівальної системи і вентилятора. Ці печі з великим об'ємом парових труб для генерації пару. Має таку особливість як термостат безпеки, яка дозволяє управляти камерою згоряння. Існує окремий випуск парового клапана для кожного поверху окремо.

Багатоярусні масляні печі: ці печі пропонують відмінно рівномірне пропікання продукції, продукція виходить смачною та ароматною. При цьому витрачає не багато палива. Функція паровиділення можлива як автоматично так і в ручному режимі.

Одноярусні тунельні печі: ширина стрічки (смуги) приготування 2 - 2,5 - 3 м, довжина до 40 м. Завдяки турбулентній системі, продукція готується дуже економно.

Ротаційні печі: приготування виробів відбувається потоком гарячого повітря, завдяки чому випікається з усіх боків рівномірно. З точки зору виробництва, є дуже економними. Забезпечує додаткову ізоляцію, щоб не було витоку пари назовні.

Електричні багатоярусні печі: найбільше використовуються в готелях, ресторанах, кафе, пекарнях. Ці печі здатні збільшувати потужність. вони мають кам'яні яруси. Розподіл тепла по всій печі досягається за рахунок того, що скляні дверцята із загартованого скла, що запобігає розсіювання тепла. Має паровідвідну систему.

4.0pt; line-h]8�0�Y
0
PDF-Каталог